Εταιρία

ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Από το 1973 η επιχείρηση ιδιοκτησίας Ιωάννη Βογιατζόπουλου, ασχολείται με την πρωτογενή επεξεργασία ξυλείας, φροντίζοντας ώστε το προιόν «ξύλο» να φτάσει στα χέρια του κατασκευαστή κατάλληλο προς χρήση.

Πρωτογενής επεξεργασία είναι η κοπή ξυλείας στα πρώτα της βήματα, είναι η μετατροπή του δέντρου σε πλάκες ξύλου και η ξήρανσή του, τα πρώτα βήματα τα οποία και επηρεάζουν καθοριστικά την ποιότητα της πρώτης ύλης του επιπλοποιού.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η επιχείρηση ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, με έδρα τις Σέρρες, με την εισαγωγή της δεύτερης γενιάς δίνεται νέα ώθηση στις δραστηριότητες της επιχείρησης η οποία και έχει μετεξελιχθεί σε ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο με έδρα τις Σέρρες όπου σε 6.500 m2 εκθέτονται πλήθος υλικών και κατασκευών στο χώρο των υλικών επιπλοποϊίας και του επίπλου.

Εμπορευόμαστε προιόντα υψηλών προδιαγραφών, από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του είδους, ενώ είμαστε και επίσημοι αντιπρόσωποι των προϊόντων της Greco Strom και της Alfa Set. Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Νέα Περιφερειακή Οδό, στην πόλη των Σερρών, όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να μας γνωρίσετε και από κοντά.
Διαθέτουμε πλήρη γκάμα στρωμάτων και κρεβατιών, παιδικά έπιπλα, ντουλάπες, σαλόνια ,και γενικά ότι έχει σχέση με την επίπλωση του σπιτιού. Επίσης ένα μεγάλο τμήμα της δουλειάς μας είναι και η κατασκευή κουζίνας, με μεγάλη ποικιλία σε πάγκους, πορτάκια, νεροχύτες, απορροφητήρες, πόμολα, και έτοιμα κουτιά κουζίνας.Πόρτες εσωτερικές, και κουρτινόβεργες,καθώς και διάφορα είδη κιγκαλερίας , έρχονται να συμπληρώσουν την μεγάλη γκάμα των προιόντων μας.

Ακολουθώντας λοιπόν τις ανάγκες της εποχής και τη συνεχή ζήτηση από όλη την Ελλάδα εγκαινιάζουμε μια νέα σειρά πωλήσεων διαδικτυακά. Στο site μας θα βρείτε έπιπλα για την τραπεζαρία σας, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο και την κουζίνα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού. Στο vogiatzopouloseshop.gr , η δύναμη στο χώρο του επίπλου οφείλει την επιτυχία της στη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, στην καλαισθησία των επίπλων, στις χαμηλές τιμές και κυρίως σε εσάς και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

0

Καλάθι

0

Το καλάθι μου (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.