ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ CACTI MDF ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ HM9205.03 Φ39×34-104Y εκ.

icon

Τιμή Web: 34.90 

Κωδικός προϊόντος: HM9205.03 Κατηγορία:
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Σας αρέσουν διακοσμητικά φωτιστικά μοναδικής και ιδιαίτερης σχεδίασης, μακριά από τις κλασικές γραμμές και τις μεταμοντέρνες τάσεις;
Σας έχουμε την κατάλληλη πρόταση. Το φωτιστικό «Cacti» σε μαύρο χρώμα. Αυτό το φωτιστικό σε σχήμα κουκουνάρι είναι ο οργανικός μοντερνισμός στα καλύτερά του.
Αντλεί την έμπνευση της σιλουέτας του από ένα κουκουνάρι. Έτσι, το φως λάμπει ανάμεσα στα ξύλινα πάνελ δημιουργώντας ένα φυσικό στοιχείο που δίνει την αίσθηση της έντονης κομψότητας. Ένα φωτιστικό πολυχρηστικό που θα σας ικανοποιήσει από την πρώτη ματιά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Συνολικό ύψος: 104 εκ. (με το καλώδιο κρεμάσματος)
Διαστάσεις φωτιστικού: Φ39×34 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το φωτιστικό «Cacti» είναι κατασκευασμένο από ξύλο MDF. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, παράγοντας σημαντικός για την ανθεκτικότητά του, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας. Παράγεται από πριονίδι και κόλλα που έχουν συγχωνευθεί με την πίεση και τη θερμότητα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αρκετό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το φωτιστικό «Cacti» είναι πολυτάλαντο. Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κρεμαστό φωτιστικό, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του, όσο και ως διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό αν το γυρίσετε ανάποδα.
Γιατί όχι και στο πάτωμα σε μια γωνία για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική και ζεστή ατμόσφαιρα! Ανάλογα, μάλιστα, τον λαμπτήρα που θα χρησιμοποιήσετε σε χρώμα, θερμοκρασία φωτός, και ισχύ, μπορείτε να δημιουργήσετε πληθώρα διαφορετικών στυλ φωτισμού για να ταιριάξουν με τον περιβάλλοντα χώρο σας. Το φως διαχέεται γλυκά ανάμεσα από τις ξύλινες μικρές πλάκες του «κουκουναριού» και μπορεί να σας αλλάξει την διάθεση σε μια στιγμή. Η αισθητική υπεροχή αυτού του φωτιστικού είναι αδιαπραγμάτευτη.

Βάρος 3.5 kg