ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΙΝΕΣ MENDONG GRASS ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ 40x40x40Yεκ.HM7776

icon

Αναμένεται στις: 8/2/2023


Τιμή Web: 84.89 

Κωδικός προϊόντος: HM7776 Κατηγορία:
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο..

Hm7776- Kρεμαστό φωτιστικό—- Αν επιθυμείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με ένα φωτιστικό σε boho στυλ, αυτό θα σας ενθουσιάσει. Είναι ένα μονόφωτο φωτιστικό με «καπέλο» φτιαγμένο από το εξωτικό φυτό Pandan Grass. Το φωτιστικό θα δώσει στον χώρο σας μια γήινη αλλά εξωτική αίσθηση κι εσείς απλά θα πρέπει να το ταιριάξετε με την υπόλοιπη διακόσμηση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket
Διαστάσεις καπέλου: 40x40x40Y εκ.
CE Certified

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το «καπέλο» είναι κατασκευασμένο με επεξεργασμένα κομμάτια από το εξωτικό φυτό Pandan. Το Pandan είναι ένα ποώδες τροπικό φυτό που φύεται άφθονα στη Νοτιοανατολική Ασία. Στα κινέζικα, είναι γνωστό ως «αρωματικό φυτό» λόγω του μοναδικού, γλυκού αρώματος του. Το καλλιεργούμενο φυτό, το οποίο είναι παρόμοιο με το φοίνικα, διαθέτει όρθια φωτεινά πράσινα φύλλα που είναι μακριά, λεπτά και αιχμηρά.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αρκετό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αισθητική υπεροχή αυτού του φωτιστικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Ιδανικό τόσο για το σπίτι όσο και για επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το φως διαχέεται όμορφα στον χώρο ενώ το φωτιστικό μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα υλικά και σχέδια για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές αρετές του φωτιστικού. Εξάλλου τα φυσικά υλικά είναι η νέα τάση στην διακόσμηση.