ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟ HM7663.01, ΜΕΤΑΛΛΟ-ΓΥΑΛΙ, ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ, Φ35×48Υ εκ.

icon

Αναμένεται στις: 10/1/2023


Τιμή Web: 89.89 

Κωδικός προϊόντος: HM7663.01 Κατηγορία:
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο..

Hm7663.01- Κρεμαστό φωτιστικό—–Είτε είναι μέρα, είτε νύχτα, είτε είναι αναμμένο ή σβηστό, αυτό το κρεμαστό φωτιστικό με γυάλινο κυλινδρικό «καπέλο» προσφέρει στον χώρο σας στιγμιαία στυλιστική αναβάθμιση. Το φως διαχέεται στον χώρο έντονα χάρη στο γυαλί που το ενισχύει, ενώ όλη η σύνθεση δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας με την ΡΟΖ-ΧΡΥΣΗ βάση και την ΡΟΖ-ΧΡΥΣΗ αλυσίδα κρέμασης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket
Διαστάσεις: Φ35×48 εκ. (συνολικό)—καπέλο: Φ35×17 εκ.
CE Certified

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αρκετό. Επίσης, εάν θέλετε το φωτιστικό σας να γυαλίζει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό πανί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αισθητική υπεροχή αυτού του φωτιστικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Εκτός από διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας, μπορεί, επίσης, να ταιριάξει και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το ΡΟΖ-ΧΡΥΣΟ χρώμα του φωτιστικού σε συνδυασμό με τις ροζ χρυσές λεπτομέρειες αλλά και το συνολικότερο design αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα. Ταυτόχρονα απαιτείται και ιδιαίτερη διακοσμητική συνοχή για να αναδειχθούν πλήρως οι αισθητικές αρετές του.

Βάρος 4.7 kg