ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ PANDAN ΚΑΙ MENDONG ΚΑΠΕΛΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ Φ80Χ35Υεκ. HM7778

icon

Αναμένεται στις: 10/3/2023


Τιμή Web: 94.89 

Κωδικός προϊόντος: HM7778 Κατηγορία:
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο..

Hm7778- Kρεμαστό φωτιστικό—- Αν επιθυμείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με ένα φωτιστικό σε boho στυλ, αυτό θα σας ενθουσιάσει. Είναι ένα μονόφωτο φωτιστικό με «καπέλο» φτιαγμένο από δύο τύπους εξωτικών φυτών. Το φωτιστικό θα δώσει στον χώρο σας μια γήινη αλλά εξωτική αίσθηση κι εσείς απλά θα πρέπει να το ταιριάξετε με την υπόλοιπη διακόσμηση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket
Διαστάσεις καπέλου: Φ80x35Y εκ.
CE Certified

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το «καπέλο» είναι κατασκευασμένο με επεξεργασμένα κομμάτια από δύο είδη φυτών. Το Pandan και το Mendong. Το Pandan είναι ένα ποώδες τροπικό φυτό που φύεται άφθονα στη Νοτιοανατολική Ασία. Στα κινέζικα, είναι γνωστό ως «αρωματικό φυτό» λόγω του μοναδικού, γλυκού αρώματος του. Το καλλιεργούμενο φυτό, το οποίο είναι παρόμοιο με το φοίνικα, διαθέτει όρθια φωτεινά πράσινα φύλλα που είναι μακριά, λεπτά και αιχμηρά.
Το Mendong είναι ένα είδος υδρόχορτου που φυτρώνει άφθονα στην Ιάβα της Ινδονησίας. Το Mendong χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για διάφορα είδη όπως καλάθια, δίσκοι, κ.λπ. Το χόρτο αυτό, συλλέγεται από κοινοτικές φυτείες που δεν χρειάζονται καθόλου πότισμα. Αναπτύσσεται φυσικά χωρίς την ανάγκη πρόσθετων λιπασμάτων ή άλλων φυτοφαρμάκων.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αρκετό. Επίσης, χάρη στην ανθεκτικότητά του στο νερό, μπορείτε, περιοδικά, να χρησιμοποιήσετε και ένα υγρό πανί για τον καθαρισμό του φωτιστικού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αισθητική υπεροχή αυτού του φωτιστικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Ιδανικό τόσο για το σπίτι όσο και για επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το φως διαχέεται όμορφα στον χώρο ενώ το φωτιστικό μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα υλικά και σχέδια για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές αρετές του φωτιστικού.