ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟΣ ΜΕ FOAM 160x60x55εκ.

icon

Αναμένεται


Τιμή Web: 455.00 

Κωδικός προϊόντος: 0516534 Κατηγορίες: , ,
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο..

Αυτός ο καναπές είναι ένας 3-θέσιος καναπές, που θα τραβήξει τα βλέμματα! Το ΛΑΧΑΝΙ χρώμα του σε συνδυασμό με το ποιοτικό τεχνόδερμα και την έλλειψη μπράτσων θα αποτελέσει το κέντρο του ενδιαφέροντος όπου κι αν τοποθετηθεί.
Το κύριο χαρακτηριστικό όμως αυτού του καναπέ, είναι ότι τα γεμίσματά του είναι από εξαιρετικής ποιότητας αφρώδη υλικά αλλά και το γεγονός ότι είναι χαμηλός, τόσο στο κάθισμά του, όσο και στην πλάτη του. Ιδανικός για μικρά και φοιτητικά σπίτια, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
160x60x55 εκ.
Διάσταση καθίσματος: 160×43 εκ.
Διάσταση πλάτης: 160×30 εκ.
Ύψος καθίσματος: 30 εκ.
Ύψος ποδιού: 3 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ είναι ξύλινος, ενώ τα χαμηλά πόδια είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος αλλά και στην υγρασία.
Τα «γεμίσματα» του καναπέ, τόσο στην πλάτη, όσο και στο κάθισμα είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά που προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη του σώματος.
Ολόκληρη η επένδυση του καναπέ έχει γίνει με εξαιρετικής ποιότητας τεχνόδερμα. Το τεχνόδερμα είναι συνθετικό δέρμα και έχει υφή λινού υφάσματος και είναι η εξέλιξη της δερματίνης αλλά με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν ξεχωρίζει εύκολα στο μάτι από το αληθινό δέρμα. Η σύνθεσή του είναι κατά βάση η πολυουρεθάνη και μικρο-ίνες πολυαμιδίου σε αντίθεση με την δερματίνη που περιέχει κατά βάση PVC.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, ο καναπές είναι φιλικός προς τον χρήστη. Ειδικά το τεχνόδερμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση επειδή δεν φθείρεται εύκολα, δεν εμφανίζει «ραγάδες», και το χρώμα δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ένα πέρασμα με ένα μαλακό βρεγμένο πανί είναι αρκετό. Εάν υπάρξει λεκές που δεν βγαίνει με βρεγμένο πανί, τότε και μόνο χρησιμοποιείται ήπιο απορρυπαντικό με ουδέτερη δράση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Αισθητική υπεροχή χάρη στο έντονο χρώμα και το όμορφο design
•Ετοιμοπαράδοτος
•Ιδανικός για φοιτητικά σπίτια αλλά και επαγγελματική χρήση