ΚΑΝΑΠΕΣ HM9339 ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ TIK ΦΥΣΙΚΟ – ΛΕΥΚΟ 210x100x80 εκ.

icon

Αναμένεται στις: 18/2/2023


Τιμή Web: 559.89 

Κωδικός προϊόντος: HM9339 Κατηγορία:
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο..

Καναπές την ημέρα, κρεβάτι το βράδυ! Ακριβώς αυτή είναι η λεζάντα που περιγράφει με τον τελειότερο τρόπο τον HM9339!
Πρόκειται για έναν ξύλινο καναπέ που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Η ρουστίκ αύρα αυτού του κρεβατοκαναπέ είναι εμφανής και «διαχέεται» στον χώρο χωρίς καν να το…προσπαθήσει! Ωστόσο, μπορεί άνετα να σταθεί και να συνδυαστεί με πληθώρα διακοσμητικών μοτίβων οπουδήποτε κι αν τοποθετηθεί. Είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος από ξύλο χωρίς επεξεργασία και διατίθεται με τα ανάλογα μαξιλάρια. Είναι τόσο υπέροχα πρακτικός που μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα σε αυτόν.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
210Χ100Χ80Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρος ο καναπές είναι κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το ξύλο ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αντοχή του κρεβατοκαναπέ είναι αδιαπραγμάτευτη αλλά δεν είναι το μόνο που τραβάει το ενδιαφέρον. Είναι η τέλεια προσθήκη για τους λάτρεις της ρουστίκ διακόσμησης. Επίσης, έχει ψηλά πόδια αφήνοντας χώρο από κάτω για να τον χρησιμοποιήσετε για αποθήκευση πραγμάτων. Ταυτόχρονα, προσφέρει μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα. Και φυσικά ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής αυτού του κρεβατοκαναπέ δεν θα σας αφήσει να κοιτάξετε αλλού!

Βάρος 56.4 kg