ΚΑΡΕΚΛΑ OWEN ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΞΥΛΙΝΗ ΟΞΙΑ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ HM8575.94 48x53x90 εκ.

icon

Αναμένεται


Τιμή Web: 44.90 

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο..

Μην υποτιμάτε ποτέ την αξία ενός διαχρονικού σπιτιού και ανανεώστε την τραπεζαρία σας, με μια vintage διάθεση που όλοι θα ζηλέψουν και δημιουργήστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα για να καμαρώνετε. Επιλέξτε μια καρέκλα που μπορεί να είχε χαθεί με την πάροδο του χρόνου αλλά τελικά κατάφερε να αναβιώσει ξανά. Η καρέκλα “OWEN” είναι ξύλινη σε λευκή απόχρωση, ενώ το κάθισμα της καρέκλας είναι από ψάθα με χειροποίητη πλέξη. Η πλάτη της καρέκλας έχει την κλασική χιαστί διάταξη ενώ τα πόδια της καρέκλας ενώνονται μεταξύ τους με κλασικές και παραδοσιακές αψίδες. Επίσης είναι εργοστασιακά μονταρισμένη και είναι κατάλληλη για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Διαστάσεις: 48x53x90 εκ.
Ύψος καθίσματος: 47 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 45×42 εκ.
Διάσταση πλάτης: 48×44 εκ.
Απόσταση ποδιών: 41×44 εκ.
Ύψος ποδιών: 44 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:

Ολόκληρη η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής ξύλο οξιάς. Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με αποτέλεσμα να προσδίδει στην καρέκλα αντοχή στο βάρος, στην φθορά και κατ’ επέκταση στον χρόνο. Στις συγκεκριμένες καρέκλες υπήρχαν μικροεκδορές που έχουν επιδιορθωθεί.
Οι καταλήξεις των ποδιών διαθέτουν πλαστικές τάπες για την προστασία οποιουδήποτε πατώματος.
Το κάθισμά της είναι φτιαγμένο από φυσική ψάθα με χειροποίητη πλέξη η οποία στηρίζεται σε ξύλινη επιφάνεια.

Info…: η ψάθα είναι το πλέγμα που κατασκευάζεται από στελέχη ή άχυρα φυτών (π.χ. βούρλα, σχίνους, τύφη), τα οποία υφαίνονται ή συνδέονται και σταθεροποιούνται με διάφορους τρόπους ώστε να σχηματίζουν ένα σταθερό και κάπως παχύ στρώμα μικρού ή μεγάλου εμβαδού για κάθισμα, πατάκι, τέντα, χαλί κ.λπ. -άλλοτε η ψάθα χρησίμευε ως στρώμα των πολύ φτωχών.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:

Ο ξύλινος σκελετός δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση παρά μόνο ένα πέρασμα με υγρό πανί. Η ψάθα εάν δεν έχει λερωθεί χρειάζεται μόνο ένα ξεσκόνισμα. Σε περίπτωση λεκέδων τρίψτε ελαφρά την ψάθα με λεμόνι και μετά με ένα βρεγμένο πανί την καθαρίζετε και αφήνετε την καρέκλα να στεγνώσει σε εξωτερικό χώρο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Η καρέκλα αυτή είναι κλασική και μπορεί να ταιριάξει με αρκετές τραπεζαρίες του ίδιου στυλ. Είναι εργοστασιακά μονταρισμένη και είναι κατάλληλη για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων όπως εστιατόρια, καφέ, ταβέρνες κτλ. Εννοείται, φυσικά, ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και στο σπίτι με την αντίστοιχη τραπεζαρία. Η ευκολία στο καθάρισμα θα σας κάνει να την λατρέψετε.

Βάρος 4.5 kg