ΚΡΕΒΑΤΙ BOBBI PU ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 150×200 εκ. HM554.01

icon

Αναμένεται στις: 28/2/2023


Τιμή Web: 214.90 

Κωδικός προϊόντος: HM554.01 Κατηγορίες: , ,
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο..

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Πορτογάλος συγγραφέας Ζοζέ Σαραμάγκου, έλεγε ότι «Όπως θα ‘λεγε και η γάτα μου, όλες οι ώρες είναι κατάλληλες για ύπνο».

Εμείς λοιπόν, σας προσφέρουμε το κρεβάτι BOBBI για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή τον ύπνο σας. Ένα κρεβάτι λιτού σχεδιασμού και καθαρών γραμμών χωρίς σχέδια σε διάσταση για στρώμα 150×200εκ που είναι επαρκέστατα άνετο για να χωρέσουν δύο άτομα. Έχει σχετικά ψηλό κεφαλάρι, ενώ ολόκληρη η επένδυσή του έχει γίνει με εξαιρετικής ποιότητας PU leather σε ΛΕΥΚΟ χρώμα, δίνοντας μια αίσθηση καθαρότητας «φωτίζοντας» τον χώρο. Το στρώμα «κάθεται» πάνω σε δύο σειρές από ανατομικές τάβλες, ακολουθώντας τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής κρεβατιού. Επιπλέον, το τελάρο με τις τάβλες στήριξης του στρώματος ανασηκώνεται (αφού πρώτα αφαιρέσετε το στρώμα) με μεταλλικό μηχανισμό ασφαλείας προσφέροντας έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος φυσικά καταλαμβάνει όλο τον χώρο μέχρι το δάπεδο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Εξωτερικές Διαστάσεις: 207x157x86Υ εκ.
Ύψος πλαϊνών και ποδαρικού: 27 εκ.
Διαστάσεις στρώματος 150×200 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από ξύλο, πράγμα που του δίνει στιβαρότητα και αντοχή στον χρόνο, ενώ ο μηχανισμός αποθήκευσης είναι μεταλλικός.

Η επένδυση έχει γίνει εξολοκλήρου από PU leather υψηλής ποιότητας. Αυτό είναι συνθετικό δέρμα και έχει υφή λινού υφάσματος. Το συνθετικό δέρμα είναι η εξέλιξη της δερματίνης αλλά με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν ξεχωρίζει εύκολα στο μάτι από το αληθινό δέρμα. Η σύνθεσή του είναι κατά βάση η πολυουρεθάνη και μικρο-ίνες πολυαμιδίου σε αντίθεση με την δερματίνη που περιέχει κατά βάση PVC.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, το κρεβάτι είναι φιλικό προς τον χρήστη. Ειδικά το PU leather δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση επειδή δεν φθείρεται εύκολα, δεν εμφανίζει «ραγάδες», και το χρώμα δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ένα πέρασμα με ένα μαλακό βρεγμένο πανί είναι αρκετό. Εάν υπάρξει λεκές που δεν βγαίνει με βρεγμένο πανί, τότε και μόνο χρησιμοποιείται ήπιο απορρυπαντικό με ουδέτερη δράση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Αυτό το κρεβάτι έχει σχεδιαστεί με αποθηκευτικό χώρο κάτω από το τελάρο με τις τάβλες, πράγμα που το κάνει ιδιαιτέρως πρακτικό και χρήσιμο για κάθε υπνοδωμάτιο. Επιπλέον, οι τάβλες στήριξης του στρώματος περιλαμβάνονται στην συσκευασία και είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθούν, όπως είναι εξίσου εύκολη και η συναρμολόγηση όλου του κρεβατιού. Ο μοντέρνος και λιτός σχεδιασμός του μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διακοσμητικά μοτίβα στον χώρο.

Το στρώμα δεν συμπεριλαμβάνεται.

Βάρος 38 kg