ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ROYAL PEACOCK ΑΠΟ BAMBOO ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ 134X65X170Yεκ.HM9342

icon

Τιμή Web: 329.89 

Κωδικός προϊόντος: HM9342 Κατηγορία:
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Η πολυθρόνα από bamboo ROYAL PEACOCK είναι εντυπωσιακή και σίγουρα θα αφήσει το στίγμα της σε όποιο σαλόνι κι αν τοποθετηθεί. Το κάθισμά της είναι στρογγυλό και στηρίζεται σε μια εντυπωσιακή «πλεκτή» κυλινδρική βάση πάνω στην οποία υπάρχει το λευκό αναπαυτικό μαξιλάρι. Αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η κατασκευή των μπράτσων και της πλάτης. Το bamboo πλέκεται αριστοτεχνικά δημιουργώντας πανέμορφα σχέδια και οι διαστάσεις της πολυθρόνας τονίζουν ακόμα περισσότερο την τέχνη που υπάρχει στην κατασκευή της!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
134x65x170Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρη η πολυθρόνα είναι κατασκευασμένη από bamboo.
INFO: Το bamboo είναι ένα ψηλό τροπικό φυτό με σκληρούς, κοίλους μίσχους. Οι νεαροί βλαστοί του φυτού μπορούν να φαγωθούν και οι μίσχοι χρησιμοποιούνται για την κατασκευή επίπλων. Το μπαμπού δεν είναι τεχνικά δέντρο — αλλά η φύτευση και η καλλιέργειά του δεν είναι λιγότερο ωφέλιμη για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Πράγματι, ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο γρασίδι στον πλανήτη, το μπαμπού έχει απίστευτες δυνατότητες ως βιώσιμος πόρος. Το ξυλώδες στέλεχος του το κάνει να μοιάζει με δέντρο, ωστόσο έχει και μοναδικές ιδιότητες, όπως το γεγονός ότι βελτιώνει την δομή του εδάφους και του χώματος στο οποίο φύεται!
Το μπαμπού έχει πολλές χρήσεις, κυρίως στις κατασκευές αλλά και σε πληθώρα άλλων εφαρμογών όπως έπιπλα κτλ. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν το ξύλο του είναι σκληρό, η απάντηση είναι ένα ηχηρό ΝΑΙ! Στην πραγματικότητα, είναι 2-3 φορές πιο σκληρό από τα περισσότερα παραδοσιακά σκληρά ξύλα, συμπεριλαμβανομένης της βελανιδιάς!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πολύ ξηρή ατμόσφαιρα και οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας βλάπτουν το bamboo με αποτέλεσμα να «ραγίζει». Εάν προστατεύσετε τα έπιπλά σας ανάλογα, τότε σε γενικές γραμμές, ένα καθάρισμα 3-4 φορές τον χρόνο με ένα υγρό πανάκι κι αν το θελήσετε με κάποιο φυσικό σαπούνι χωρίς χημικά, είναι αρκετό για να διατηρήσετε τα έπιπλά σας από bamboo για πολλά χρόνια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Αισθητική υπεροχή με το αριστοτεχνικά πλεγμένο bamboo
•Εκπληκτικό design
•Ευκολία στην συντήρηση

Το προϊόν παραδίδεται έτοιμο για χρήση

Βάρος 9.6 kg