ΣΕΤ ΣΑΛΟΝΙ 4 ΤΜΧ HM9340 ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ TIK ΦΥΣΙΚΟ – ΛΕΥΚΟ

icon

Αναμένεται στις: 6/2/2023


Τιμή Web: 1,149.00 

Κωδικός προϊόντος: HM9340 Κατηγορία:
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο..

To ΗΜ9340 είναι ένα σετ 4 τεμαχίων που αποτελείται από 1 καναπέ, 2 πολυθρόνες και 1 τραπεζάκι σαλονιού. Όλα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ακατέργαστο μασίφ ξύλο στο φυσικό του χρώμα. Οι πολυθρόνες έχουν ψηλά μπράτσα και βαθύ κάθισμα, όπως και ο καναπές, ενώ το τραπεζάκι διαθέτει κι ένα επιπλέον ράφι κάτω από την επιφάνεια του. Όλο το σετ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ρουστίκ διακόσμησης και τραβάει τα βλέμματα οπουδήποτε κι αν τοποθετηθεί.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Καναπές: 175x75x80Υ εκ.
Πολυθρόνες: 70x75x80Υ εκ.
Τραπεζάκι: 120x50x45Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το σετ είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το ξύλο ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αντοχή του σετ είναι αδιαπραγμάτευτη αλλά δεν είναι το μόνο που τραβάει το ενδιαφέρον. Είναι η τέλεια προσθήκη για τους λάτρεις της ρουστίκ διακόσμησης. Ταυτόχρονα, προσφέρει μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα και φυσικά ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής αυτού του σετ δεν θα σας αφήσει να κοιτάξετε αλλού!
Παραδίδεται μαζί με τα μαξιλάρια

Βάρος 105 kg