ΣΚΑΜΠΟ ΜΠΑΡ ΜΑΥΡΟ HM9300.02 43x45x97 εκ.

icon

Τιμή Web: 44.89 

Κωδικός προϊόντος: HM9300.02 Κατηγορία:
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Το σκαμπό ΗΜ9300.02 είναι ένα λιτό σκαμπό για μπαρ, που έχει όλα όσα θα θέλατε από ένα τέτοιο έπιπλο. Είναι ποιοτικό και κομψό στην όψη, και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Το κάθισμα μαζί με την πλάτη είναι από μονοκόμματο πολυπροπυλένιο σε ΜΑΥΡΟ χρώμα. Η πλάτη είναι ψηλή και αναπαυτική ενώ όλη η κατασκευή πολυπροπυλενίου είναι μονταρισμένη επάνω σε έναν ξύλινο σκελετό σε ΦΥΣΙΚΟ χρώμα ξύλου. Όλη η κατασκευή είναι άνετη, και θα γίνει το αγαπημένο κάθισμα σε όποιο χώρο κι αν τοποθετηθεί χάρη στην πρακτικότητά του.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
43x45x97 εκ.
Ύψος καθίσματος: 63 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 43×40 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 34×37 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του σκαμπό είναι από MDF. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά κυρίως για τον χώρο της κουζίνας. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.
Το μονοκόμματο κάθισμα με την πλάτη είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής του σκαμπό, η συντήρηση είναι εύκολη. Ένα σκούπισμα με ένα πανί είναι αρκετό για να γυαλίσει το σκαμπό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το σκαμπό ΗΜ9300.02 θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η λιτή του κατασκευή και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα θέλουν να απολαύσουν το αναπαυτικό του κάθισμα.

Βάρος 7.8 kg