ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ MIKO ΛΕΥΚΗ HM9297.02 ΓΙΑ ΣΤΡΩΜΑ 140X70εκ.

icon

Τιμή Web: 189.89 

Κωδικός προϊόντος: HM9297.02 Κατηγορίες: ,
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

«Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά»… έλεγαν οι παλιότεροι και σε μεγάλο βαθμό είναι αλήθεια! Μπορεί η μεγάλη διάρκεια ύπνου να μη θεωρείται πια απαραίτητη, αλλά τα μωρά κοιμούνται έτσι κι αλλιώς ώρες ατελείωτες, ενώ η ποιότητα ύπνου είναι άκρως σημαντική. Γι’ αυτό, λοιπόν, η σωστή επιλογή του βρεφικού κρεβατιού είναι το Α και το Ω για την επίτευξή της. Επίσης, η ασφάλεια του βρέφους είναι κομβικής σημασίας και δεν θα πρέπει να κάνετε «εκπτώσεις» στην ποιότητα αυτού το πολύ σημαντικού επίπλου. Το συγκεκριμένο κρεβατάκι, είναι σε λευκό χρώμα ενώ είναι απόλυτα ασφαλές με την ισορροπημένη δομή του, τις στρογγυλεμένες γραμμές και την στιβαρότητά του. Τα ψηλά του κάγκελα είναι σε μικρή απόσταση μεταξύ τους και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του στρώματος σε δύο επίπεδα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
146x76x80Y εκ.
1ο επίπεδο στρώματος: 20Υ εκ.
2ο επίπεδο στρώματος: 38Υ εκ.
Διαστάσεις στρώματος: 140×70 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το κρεβατάκι είναι κατασκευασμένο από ξύλο ελάτου. Το έλατο είναι ένα εύκολο ξύλο. Είναι ομοιόμορφο σε υφή και μη ρητινώδες. Επομένως, είναι το ιδανικό ξύλο για την τέτοιες κατασκευές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε συχνά χρονικά διαστήματα, θα εξασφαλίσουν την σωστή καθαριότητα της κούνιας προς όφελος του παιδιού σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η ποιότητα κατασκευής αυτής της κούνιας, είναι αδιαμφισβήτητη. Με γνώμονα την ασφάλεια που θα πρέπει να δίνει ένα τέτοιο έπιπλο, τα κάγκελα είναι ψηλά και κοντά μεταξύ τους για να μην υπάρχει περίπτωση να σφηνώσει το παιδί, ενώ οι διαστάσεις είναι τέτοιες που επιτρέπουν την άνετη κίνηση. Επίσης, διαθέτει ψηλά πόδια που επιτρέπουν το εύκολο σκούπισμα κάτω από το κρεβατάκι χωρίς να χρειαστεί να το μετακινήσετε.

Βάρος 14 kg